Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magikziomek
Gość
|
Wysłany: Śro 22:53, 30 Lis 2005 Temat postu: Opinie o K700i |
|
|
podoba m isie ten fonik mp4 40mb radio wogule ma swietne opcje chce zmienic swojego k300 wlasnie na ten model troche doplacic ale wartoo a co sadzicie wy o tym modelu...myslalem tez o k750i ale niestety nie stac mnie na takie cudo aparacik 2mpx jazzzzda
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Cube
Moderator

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Nowogard
|
Wysłany: Czw 19:40, 01 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
Ja mam K700i od 2 tygodni i jestem baaardzo zadowolony:) Ogolnie dobry fonik, duzy czytelny wyswietlacz, java 3d, odtwarzanie filmikow i mp3:] K700i roxx!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
magikziomek
Gość
|
Wysłany: Czw 22:42, 01 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
Nie zapominajmy jeszcze o mp4! W sumie ten telefon przy dobrej kompresji powinien pomiescic okolo 50 utworków całych, może także sluzyc jako przenosny odtwarzacz mp3, oczywiscie z zestawem sluchawkowym
Proponowałbym, aby kolega zaczął pisać duże litery i starał się używać znaków interpunkcyjnych! [Cube]
|
|
Powrót do góry |
|
 |
incognitto
Nowicjusz

Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Pon 1:29, 05 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
W k700i dobrą stroną jest:
- dosyć duża pamięć wew. 32 MB
- Duży i wyraźny wyświetlacz
- Dobry aparat
- BT
- Gry java 3d
- Wbudowany odtwarzacz mp3,mp4,Wav, 3gp
- Możliwośc nagrywania filmików( nie tak jak w innych telefonach,że np 30,50 sekund tylko można nagrać tyle ile się ma wolnej pamięci)
Minusy także posiada:
- Największym minusem( nie tylko k700i ale także k50xi) jest JOY. Po jakimś czasie każdemu sie psuje i należy go wymienić a usługa taka kosztuje ponad 100zł
- Brak kart pamięci a przy odtwarzaczu mp3 jest to bardzo przydatne
- Odgłoś dzwięku aparatu podczas robienia zdjęć
Osobiście miałem k500i i byłem z niego nawet zadowolony nie licząc faktu naprawy JOY-a . K500i to młodszy brat k700i wiec funkcję mają bardzo podobne. Zmieniłem Se na NOKIE gdyż uważam, że SE serii K sa zawodne. Jednak k700i jest godny polecenia i na pewno szybko się nie znudzi
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw 19:18, 22 Gru 2005 Temat postu: |
|
|
Mam k700. Jest to dosyć fajny telefonik, który posiada również swoje wady. Kręci bardzo słabe filmy- zamiast tego mogli postarać się bardziej o jego wygląd zewnętrzny. Gumowa zatyczka do wejść(ładowarki, zestawu słuchawkowego, kabla) po jakimś czasie zniekształca się i tworzy się wtedy brzydko odstający element, ale da się oczywiście z tym żyć.
PS. Dla sprostowania: SE k700 nie ma pamięci wew. 32 MB jak napisał "incognitto" tylko 41 MB co starcza na ok. 7-8 średniej wagi utworów mp3.
PS. Marry Christmas fFor All
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Edjobas
Nowicjusz

Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 4:50, 09 Kwi 2007 Temat postu: |